Contact

Vragen of bezichtiging inplannen?

Neem voor vragen of het plannen van een bezichtiging vrijblijvend contact met ons op. Je kan via het contactformulier een bericht bij ons achter laten of ons rechtstreeks bereiken via de onderstaande gegevens.

Velperplein 23
6811 AH Arnhem

info@journeyoffices.nl

Op zoek naar een ruimte?
Neem via dit nummer contact op:

Receptiebalie Journey Offices

+31 (0)26 800 1234

Meer informatie over de route of parkeren? Lees dit hier

7 + 6 =

Routebeschrijving en parkeerinformatie Journey Offices 

Indien u Journey wil bezoeken met de auto/motorfiets kunt u het beste parkeren in de parkeergarage Musis (inrijden via de Velperbuitensingel via navigatie toegang musisgarage in vullen zie hier) en goed de borden volgen.

Komt u met  het openbaar vervoer dan kunt u, indien u gebruik maakt van de bus, uitstappen op het Velperplein, de ingang van het pand bevindt zich aan de Velperbinnensingel.

Maakt u gebruik van de trein, dient u uit te stappen op het Centraal station. Vanuit hier kunt u lopen, dit zal ongeveer 10 minuten zijn, richting het Jansplein. Als u de bus neemt, kunt u uitstappen bij de halte Velperplein. 

Vanuit de richting Nijmegen

Komende vanuit de richting Nijmegen (A50, A15) dient u de borden Arnhem te volgen. U rijdt alsdan (via de A325) Arnhem Zuid binnen (Nijmeegseweg). Eenmaal in Arnhem Zuid aangekomen dient u de borden Centrum/Apeldoorn te volgen. Na het passeren van de John Frostbrug komt u uit op de centrumring en dient u de borden Centrum/Apeldoorn/Ede te volgen. Vervolgens dient u de borden parkeren Musis garage te volgen (ingang parkeergarage is tegenover de Mediamarkt).

 

Vanuit de parkeergarage kunt u via dek 5 naar de 2e etage en via dek 9 naar de 3e etage. De receptie op de begane grond kunt u bereiken door met de lift in de parkeergarage naar dek W te gaan en vanuit hier, rechtsom het gebouw heen te lopen. 

Vanuit de richting Utrecht

Komende vanuit de richting Utrecht (A12) dient u afslag Arnhem Noord/Ziekenhuis Rijnstate te nemen. U komt dan uit op de Apeldoornseweg. Deze weg rijdt u uit tot aan het centrum. Bij het stoplicht gaat u rechtdoor, u rijdt direct de Musis garage in.

Vanuit de richting Apeldoorn

Komende vanuit de richting Apeldoorn (A50) neemt u de afslag Arnhem Noord/Ziekenhuis Rijnstate. U komt dan uit op de Apeldoornseweg. Deze weg rijdt u uit tot aan het centrum. Bij het stoplicht gaat u rechtdoor, u rijdt direct de Musis garage in.

In de parkeergarage

Als u in de parkeergarage bent dan kunt u het beste doorrijden naar parkeerdek 9 en hier uw auto parkeren. Vervolgens loopt u naar het trappenhuis van de parkeergarage en aan de linkerkant is de ingang van Journey Offices, hier kunt u aanbellen en wij zullen de deur voor u openen. 

Parkeerapp

U trekt bij de inrit een kaartje om de garage in te rijden. Dit uitrijkaartje heeft u alleen nog maar nodig om straks de toegangsdeuren van de garages te openen. U hoeft niet meer langs de kassa.

Als u uw auto heeft geparkeerd, meldt u zich aan via de parkeerapp op uw mobiele telefoon. U geeft in de app het zonenummer van de garage door voor Musis garage 810 290. Dit nummer is vermeld bij de inrit, loopdeuren en de kassa’s. Het tijdstip van inrijden is de starttijd van de kosten. Bij het uitrijden wordt uw kenteken herkend en de parkeerkosten berekend. Aan het eind van de maand betaalt u de parkeerkosten via automatische incasso of creditcard aan de belparkeer provider.

U kunt bijna alle parkeerapps gebruiken om te parkeren in de garage, behalve Yellowbrick. Deze app zal naar verwachting in de loop van 2021 ook bruikbaar zijn.